Delivery la Four Seasons Dorobanti


Trebuie sa admitem ca traim in secolul vitezei si ca avem din ce in ce mai multe sarcini de indeplinit. De multe ori nu avem timp nici sa ajungem intr-un restaurant sa mancam si cu atat mai putin sa gatim acasa.

De aceea, ne-am gandit sa venim in intampinarea oamenilor foarte ocupati, cu un serviciu de livrare atat pentru acasa, cat si la birou.
Incepand cu luna noiembrie puteti comanda cele mai delicioase si sanatoase preparate libaneze acasa sau la birou, care vor ajunge in cel mai scurt timp posibil.

Avem grija ca ambalarea produselor sa sa realizeze cu grija, deoarece calitatea preparatelor trebuie sa fie ireprosabila. Serviciul de delivery poate fi accesat in urmatoarele conditii:

- Comenzile se vor efectua la numarul de telefon: 021 233 94 31;

- Livrarea se face din restaurantul Four Seasons Dorobanti;

- Interval orar de livrare: 11.00 - 22.00;

- Zone de livrare: Dorobanti, Aviatiei, Floreasca, Nordului, Primaverii, Aviatorilor, 1 Mai, Domenii, Dacia, Polona, Piata Romana, Piata Victoriei (pentru alte zone de livrare, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021 233 94 31);

- Comanda minima 80 lei;

- Timp de livrare: 45 min - maxim o ora, cu precizarea ca exista posibilitatea unor mici intarzieri din cauza traficului sau a conditiilor meteo nefavorabile;

Pofta buna oriunde va veti afla!

Delivery la Four Seasons Dorobanti
Inapoi la BlogEXPERIENCE THE FLAVOURS OF LEBANONLocatie Four SeasonsLOCATIE

Locatie Four Seasons DorobantiCalea Dorobantilor Nr.177, Bucuresti
Follow USFOLLOW USFollow Us

Four Seasons Dorobanti: Urmareste-ne pe Facebook Urmareste-ne pe Google Plus Twitter Four Seasons Youtube Four Seasons
Four Seasons Dorobanti
Fine Lebanese Cuisine
Four Seasons V. Lascar
G-DX5YZ1HB0T