EXPERIENCE THE FLAVOURS OF LEBANONISTORIC

Lebanese Symbol 

Deschis in decembrie 2002 pe strada Vasile Lascar aproape de Piata Gemeni, Four Seasons era un restaurant mic, cu doar 10 mese. Proprietarul Alain, un gurmand impatimit l-a deschis mai cu seama pentru a-si satisface la orice ora poftele culinare alaturi de prietenii apropiati, si mai putin ca un business. Asa a selectionat o echipa de bucatari priceputi si inimosi care au reusit sa cucereasca rapid si inima bucurestenilor.

Astfel spatiul a devenit neincapator, rezervarile facandu-se cu mult timp inainte. Venise vremea pentru extindere asa ca s-au mai adaugat spatiului initial inca un salon dar si o terasa racoroasa, o adevarata oaza de verdeata in centru Bucurestiului.

Restaurantul se lauda cu vizita a numeroase personalitati din diverse zone: artisti, jurnalisti, oameni politici, sportivi care au apreciat calitatea mancarurilor dar si ambianta calda si eleganta.

In martie 2014 Alain a deschis un nou Four Seasons, un al doilea paradis libanez, de data aceasta in zona Dorobanti. Aici spatiul este de o eleganta desavarsita, un ambient unic intre restaurantele din Bucuresti. Accentele orientale fine, decorul in tonuri de alb si bej alcatuiesc un cadru intim si sofisticat.

Mancarea este si aici la superlativ, absolut divina si este preferata laolalta de gurmanzi, vegetarieni si amatorii de mancare sanatoasa pentru prospetime, pentru aromele deosebite dar si pentru rafinamentul prezentarii.


Locatie Four SeasonsLOCATIE

Locatie Four Seasons DorobantiCalea Dorobantilor Nr.177, Bucuresti
Follow USFOLLOW USFollow Us

Four Seasons Dorobanti: Urmareste-ne pe Facebook Urmareste-ne pe Google Plus Twitter Four Seasons Youtube Four Seasons
Four Seasons Dorobanti
Fine Lebanese Cuisine
Four Seasons V. Lascar
G-DX5YZ1HB0T