Mâncare libaneză livrată direct la ușa ta



Ești gata pentru un festin culinar direct la tine acasă? Noi îți livrăm mâncarea libaneză favorită oriunde te-ai afla în București! Gustoasele mezze calde și reci, homos-ul perfect, delicioasa salată Tabboule, dar și o mulțime de alte preparate din bucătăria restaurantului nostru libanez, vor ajunge la tine în cel mai scurt timp după ce ai plasat comanda pe site-ul nostru.


Dacă adresa ta nu se află în aria de livrare a restaurantului nostru, poți opta pentru aplicațiile Deliv.ro, Foodpanda, Glovo, Takeaway și ialoc.ro prin care poți comanda tot ce îți dorești din bucătăria noastră. Livrarea mâncării se va face în cel mai scurt timp posibil!


Mancare libaneza livrata direct la usa ta de la Four Seasons Bucuresti


De ce să comanzi mâncare libaneză de la Four Seasons? Deliciile noastre sunt extrem de apreciate de iubitorii preparatelor orientale, deoarece bucătarii noștri pricepuți folosesc, pentru fiecare dintre acestea, condimente aromate, fructe și legume fresh, dar și tehnici renumite pentru prepararea mâncărurilor tradiționale libaneze. Așadar, cine ar refuza o porție de sănătate livrată direct acasă sau la birou?


Te asigurăm că, încă de la prima comandă, te vei îndrăgosti de mâncarea libaneză creată cu drag de cei mai pricepuți bucătari. Mirosul plăcut al lipiilor noastre îți va rămâne întipărit pentru multă vreme în minte, iar papilele tale gustative vor fi răsfățate de preparate cu un gust extraordinar de bun. De asemenea, toate bunătățile pe care le vei găsi în restaurantul nostru libanez le vei putea comanda direct la tine acasă cu doar câteva click-uri. Te asigurăm că livrarea mâncării se va face într-un timp scurt și în condiții de siguranță!


Așadar, nu mai sta pe gânduri și comandă acum mâncarea libaneză favorită! Preparatele pe care ți le vom trimite vor fi la fel de gustoase și delicioase ca bunătățile servite direct în restaurantul nostru!


Inapoi la Blog



EXPERIENCE THE FLAVOURS OF LEBANON



Locatie Four SeasonsLOCATIE

Locatie Four Seasons DorobantiCalea Dorobantilor Nr.177, Bucuresti
Follow USFOLLOW USFollow Us

Four Seasons Dorobanti: Urmareste-ne pe Facebook Urmareste-ne pe Google Plus Twitter Four Seasons Youtube Four Seasons
Four Seasons Dorobanti
Fine Lebanese Cuisine
Four Seasons V. Lascar
G-DX5YZ1HB0T