7 motive sa-ti sarbatoresti dragostea la noi


Dragostea ar trebui sarbatorita in fiecare zi prin gesturi si, chiar cadouri, care sa surprinda. O surpriza este mai bine-venita intr-o zi obisnuita, decat intr-o zi in care este asteptata. Dar, o data pe an de Valentine’s Day, iubirea ar trebui sarbatorita asa cum se cuvine, cu o cina romantica ca sa ramana o amintire de neuitat. Si daca nu sunteti convinsi de asta, avem pentru voi 7 motive, 7 condimente si preparate afrodisiace, pe care noi le folosim in bucataria noastra libaneza:

1. Busuioc. Se foloseste la preparatele din carne cruda, asemanatoare cu biftecul, dar cu amprenta libaneza: Habranee, Kebenee, Frake.

2. Nucsoara si ghimbir. Nucsoara o folosim preponderent la maceratul carnii de vita si este condimentul predominant in Rulourile Four Seasons. Iar ghimbirul este utilizat mai ales la maceratul frigaruilor de pui.

3. Ardeiul iute se adauga la o serie mai mare de preparate, dar recomandam salatele pentru a nu ingreuna digestia. Mai ales ca dupa cina romantica, trebuie sa fiti activi pentru ca noaptea e lunga. De ex Salata de masline cu nuca si sos de rodii are si putin ardei iute. Inclusiv in specialitatile de carne cruda se pune ardei iute.

4. Mierea este folosita la desertul Noapte de Beirut care va fi oferit din partea casei.

5. Ciocolata. Avem cel mai bun tort de ciocolata neagra pentru cele mai exigente papile gustative.

6. Vinul libanez. Vinul rosu este cunoscut pentru proprietatile lui de a incalzi atmosfera de cuplu.

7. Cardamom. Cafeaua libaneza este obligatorie dupa o masa libaneza, ea contine cardamon, condiment cunoscut pentru stimularea apetitului sexual.

Sarbatoreste iubirea la Four Seasons Dorobanti
Inapoi la Blog




EXPERIENCE THE FLAVOURS OF LEBANON



Locatie Four SeasonsLOCATIE

Locatie Four Seasons DorobantiCalea Dorobantilor Nr.177, Bucuresti
Follow USFOLLOW USFollow Us

Four Seasons Dorobanti: Urmareste-ne pe Facebook Urmareste-ne pe Google Plus Twitter Four Seasons Youtube Four Seasons
Four Seasons Dorobanti
Fine Lebanese Cuisine
Four Seasons V. Lascar
G-DX5YZ1HB0T