Cea mai buna bucatarie libaneza din Bucuresti in 2014 pentru Four Seasons Dorobanti


Dorim sa multumim din suflet pentru premiul acordat, si multumim in special lui George Butunoiu si echipei Restograf atat pentru aprecieri, dar si pentru criticile impartiale, care suntem siguri ca fac deliciul publicului restograf.ro, critici care pentru noi sunt constructive, mai ales ca noi zilnic luam feeback de la clienti in timp real ca sa ne asiguram ca se respecta calitatea preparatelor noastre, dar si a serviciilor.

Am intrat in acest business acum 12 ani cu primul restaurant, din dorinta de avea un loc unde sa mancam preparate libaneze ca acasa la Alain, in Beirut. Anul trecut am deschis al doilea restaurant , Four Seasons Dorobanti cu un obiectivul clar, acela de a perpetua mancarea libaneza facuta bine. Pentru asta in fiecare zi calibram savoarea mancarii, gustand-o si imbunatatind-o cu diverse condimente special aduse din Liban. Ne place sa inovam si sa combinam gusturi, clientii degusta iar preparatele se instaleaza in meniul zilnic datorita aprecierii clientului.

Ne-a onorat acest premiu, dar si evenimentul organizat de Restograf unde am avut placerea sa cunoastem mai multi oameni care au restaurante si chiar am dori sa incercam sa ne intalnim mai multi din bransa, pe viitor, pentru a lua atitudine si pentru a schimba climatul economic in care ne desfasuram activitatea.

Mai multe detalii - Restograf

Premiul Restograf pentru Four Seasons Dorobanti
Inapoi la Blog



EXPERIENCE THE FLAVOURS OF LEBANON



Locatie Four SeasonsLOCATIE

Locatie Four Seasons DorobantiCalea Dorobantilor Nr.177, Bucuresti
Follow USFOLLOW USFollow Us

Four Seasons Dorobanti: Urmareste-ne pe Facebook Urmareste-ne pe Google Plus Twitter Four Seasons Youtube Four Seasons
Four Seasons Dorobanti
Fine Lebanese Cuisine
Four Seasons V. Lascar
G-DX5YZ1HB0T