Petrecerea de sfarsit de an pentru compania ta


Petrecerea de Craciun este cel mai asteptat moment din an. Fie ca este o petrecere Corporate, fie intr-un cadru mai restrans, noi ne pliem pe orice dorinta.

O petrecere de Craciun Corporate are succes daca locatia este eleganta si preparatele delicioase. Noi avem grija ca petrecerea sa fie memorabila, participantii sa se simta relaxati si deconectati dupa un an de munca plin.

Pentru asta, pregatim preparate savuroase asezonate cu cele mai bune vinuri romanesti, cat si libaneze. Cand pasiti pe usa restaurantului, instant se va pierde ierarhia din firma, organigrama dispare si exista doar cina sau pranzul intre prieteni care lucreaza impreuna si care au venit sa se simta bine intr-un restaurant aparte. Noi ne asumam lucrul acesta si ne asiguram ca petrecerea sa se desfasoare in cea mai mare discretie. Avantajul intr-un restaurant libanez este ca mancarea se serveste in portii mici si multe (mezze) tocmai pentru a putea socializa cat mai mult, gustand din toate preparatele.

Pentru oferte personalizate, contactati-ne si vom gasi cea mai buna varianta pentru petrecerea dorita. Garantam succesul, cu noi nu veti da gres!

Party la Four Seasons Bucuresti
Inapoi la Blog



EXPERIENCE THE FLAVOURS OF LEBANON



Locatie Four SeasonsLOCATIE

Locatie Four Seasons DorobantiCalea Dorobantilor Nr.177, Bucuresti
Follow USFOLLOW USFollow Us

Four Seasons Dorobanti: Urmareste-ne pe Facebook Urmareste-ne pe Google Plus Twitter Four Seasons Youtube Four Seasons
Four Seasons Dorobanti
Fine Lebanese Cuisine
Four Seasons V. Lascar
G-DX5YZ1HB0T